Referenser

Att jobba med sig själv för att bli en bättre chef innebär att man ibland måste se på sig själv med nya ögon. Att få göra det med tillsammans med Lena som utmanar tankar, utvecklar och stärker goda sidor är en förmån som givit mig god kännedom om mig själv och hur jag hanterar de dagliga situationer man ställs inför som chef. Det jag uppskattar mest hos Lena är hennes breda erfarenhet, hennes kloka insikter och hennes förmåga att få mig att växa som ledare och utvecklas som människa.
Camilla Sandell Group manager Accounting and Reporting, Customer Shared Services (CSS) Atlas Copco Rock Drills AB

Vår verksamhet har anlitat Lena som terapeut. Jag skulle vilja påstå att hon med sin insats har återgett livsgnistan till många av våra deltagare.
Karin Thörmblom Rehabsteget Örebro

Några personers utlåtanden om psykoterapisamtalen

”Jag upplever Lena som en väldigt inkännande och kunnig person. Hon är bra på översätta sin kompetens till vardagssituationer. Jag känner mig alltid stärkt när jag går därifrån.”

”Först blev jag förbannad när jag inte fick några svar. Men sen förstod jag att det jag själv som hade svaren. ”

”Lena fick mig att förstå att det är jag själv som bestämmer hur stora äggbitar det ska vara.”

”Lena fick mig att förstå att med tankar, och hur jag väljer mina tankar, kan jag styra min dag till det bättre.”

”Jag har på kort tid med Lenas hjälp förändrat mitt sätt att tänka om min situation, idag fungerar jag mycket bättre och väljer aktivt livsglädje.”

”Inte visste jag att man kunde ha roligt i terapi och samtidigt jobba med allvarliga saker, med Lena som terapeut är det möjligt! Tack”

”Numera tar jag min oro med ro..och fortsätter leva trots allt, Lena har lärt mig hur”

”Under min djupa förlossningsdepression hjälpte Lena mig att hitta mig själv igen. Inte genom att lägga huvudet på sned och tycka synd om mig utan genom att med stor respekt och värme säga ifrån och lotsa mig tillbaka till självkänslan och glädjen. Hon inte bara gav mig verktygen. Hon fick mig att hitta tilltron till mig själv, hjälpte mig att utvecklas som person och visade mig att jag kunde lära mig att älska mig själv.”